Zamieszczone przez idas
Polacy za kierownicą <FILM>
Zwiń
X
-
-
-
eroberto1, ja tak dzisiaj miałem na obwodnicy, jadę jako ostatni a przede mną kilka aut, wszyscy jadą te 130 i wyprzedzają tych na prawym a kutas z insigni mruga mi żebym mu zjechał :roll: w końcu skręcaliśmy na tym samym zjezdzie to jak dałem w palnik to daleko został za mną, pózniej juz tak sie nie spieszył i zachowywał odpowiednią odległość.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez idasPrzykro mi stary, ale jak dlugo jezdze po Niemczech, tak juz nie spotkalem zadnego kierowce, ktoryby mrugal swiatlami, aby ktos mu spitalal z pasa."Bądź uczynny, pomagaj innym - a wtedy wszyscy wokół pomyślą, że to co dla nich robisz, jest twoim zasranym obowiązkiem."
----------------------------------------------------
!!! MOJE RECENZJE PRODUKTÓW !!!
Komentarz
-
-
dzis sytuacja na parkingu podziemnym supermarketu real w gdansku...
ide... widze jakies kombinacje z przodu... baba w golfie IV koniecznie musi zaparkowac pomiedzy smartem i jakas stara astra.... wpycha sie miedzy nie... i jeb! ryje bokiem swojego golfiska bo pikusiu smarcie.... potem zaczyna cofac i dalej ryje....
przeciez to k...wa trzeba byc skonczona kretynka zeby na w polowie pustym parkingu wpychac sie koniecznie jak najblizej wejscia do sklepu i na dodatek zaryc w jeden z najmniejszych samochodow...... :evil:
Komentarz
-
-
marlej108, trzba było zjebać ją jak kobyłe głupią cipe :evil:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Dlatego jak jestem w markecie na zakupach to zawsze staję w miejscach gdzie inni nie stają i jest pusto, albo na parkingu wydzielonym płatnym, który jest często pusty. Co mi szkodzi podjechać wózkiem 50 metrów dalej
Ja raz taką mamusię załatwiłem w inny sposób. Przed Supciem miałem Meganke 15-letnią, więc mi tak nie zależało i jak czekałem na żonę podjechała kobieta z dziećmi i dzieciaki wysiadając jeb w moje auto, a wiadomo, że dzieci nie mają wyczucia szczególnie te mniejsze. Więc ja grzecznie szybkę w dół i mówię do kobiety żeby pilnowała swoje dzieci, bo mogą uszkodzić samochód. Oczywiście nasłuchałem się, że "Czepliwy Pan jest" no więc ja tez wysiadłem na szluga i zajebałem drzwiami w samochód tej kobiety. Usłyszałem, że brakuje mi kultury i takich nikt już nie wychowa
Komentarz
-
-
Na tym filmiku nie pokazali nic nadzwyczajnego.
Tak szczerze, większość z tych sytuacji nie podnosi mi już nawet ciśnienia, można powiedzieć, że traktuje je jako normalne zjawisko i nie tracę na to zdrowia. Ale niech mi ktoś zarysuję Szkodnika to... :diabelski_usmiechW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez marlej108dzis sytuacja na parkingu podziemnym supermarketu real w gdansku...
ide... widze jakies kombinacje z przodu... baba w golfie IV koniecznie musi zaparkowac pomiedzy smartem i jakas stara astra....
Zresztą myślenie kobiet za kierownicą to dla mnie niezgłębiona tajemnica, bardziej frapująca niż ksiązki Tolkiena.
Pewnie było, ale dla przypomnienia :
1. http://www.youtube.com/watch?v=KJhhe...layer_embedded
2. http://www.youtube.com/watch?v=2bsWJBfsoSM
Przypadek 1: Nie wiem jaki diabeł siedzi we łbie tego pustaka w trzech paskach i co ona sobie myśli? Że jeszcze jakoś odkręci tą sprawę? Że zemści się na fukcjonariuszu że przywalił jej mandat? Jakie motywy targają nią że zdecydowała się nie przyjąć mandatu, który należał jej się w tej sytuacji w 100%. Mądrzejsza niż policjanci. Debilka....(na poprawkę biorę, że zadzwoniła do swojego chłopaka/męża - jak mniemam osobnika na tym samym poziomie mentalnym, uzupełnionym dawką testosteronu i sterydów i dał jej "radę" w stylu : powiedz tym psom że moga sobie wsadzić mandat w dupę i nic nie przyjmuj i wogóle każ im spierd.... Znając realia polskie-najmożliwszy z wszystkich przyadków)
Przypadek 2: Pomyśl sobie że ta kobieta następnym razem, jakims cudem zda egzamin, dopuszczą ją do ruchu i wyjedzie na ulicę, sama, pojazdem mechanicznym... Jak przyrżnie w nią tramwaj na torach, też będzie siebie retorycznie pytać :co sie stało?. Jak skasuje na czerwonym jakiegoś przechodnia, też będzie siebie retorycznie pytać :co sie stało?. Jak wjedzie pod tira, też będzie siebie retorycznie pytać :co sie stało?.......itd...itd...itd....to jest już materiał nie do wyszkolenia. Do starości będzie popełniac te same błędy i jeździc według swojego przyzwyczajenia, wjeżdżając pod prąd na rondach i robiąc inne głupie babole, których nawet byle jaki kierowca powinien się cholernie wstydzić.
....żeby nie było, nie jestem męskim szowinistą
Nie twierdzę, że "baby tylko do garów", ale czasem nie wiem jaka jest ich logika za kółkiem. Babć w Matizach, bogatych żon w SUVach, gówniar z komórką przy uchu niszczących tipsami skórzaną kierownice w aucie tatusia. No nie wiem, nie wiem po prostu :niewiem :niewiem :niewiem :niewiemArtur
Komentarz
-
-
r2r - zgadzam się w 100%. Zdarzają się wśród kobiet naprawdę dobrzy kierowcy (tak, jak wśród mężczyzn typowe "cipy"), ale generalnie kobieta za kółkiem to złoooo :!: Same kobiety bronią się przed takimi twierdzeniami mówiąc, że - wg statystyki - są sprawcami niewielkiej liczby wypadków z ich ogólnej liczby... Ale to dlatego, że:
a) kobiet-kierowców jest nadal dużo mniej na drodze, niż mężczyzn - szczególnie na trasach poza miastem;
b) gdy kobieta-kierowca stwarza zagrożenie na drodze, mężczyzna-kierowca najczęściej uniknie kolizji/wypadku z nią; jeżeli jest odwrotnie, kobieta-kierowca najczęściej nie uniknie takiego zdarzenia i zostanie pokrzywdzonym uczestnikiem ruchu;
c) baby są jakieś inne... :diabelski_usmiechDoświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71baby są jakieś inne..Zamieszczone przez Eidos71zostanie pokrzywdzonym uczestnikiem ruchu;
Dodatkowo przecież ładny uśmiech zawsze otwierał wszystkie drzwi, a tu jakiś wredny facet się na niej mści, bo bardziej kocha swój samochód niż kobiety. :lol:
Zamieszczone przez r2rW Polsce nie ma kryzysu.
Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Udeskyr2r napisał/a:
1. http://www.youtube.com/wa...player_embedded
To lajcik. Kiedyś w "Uwaga Pirat" była taka kobieta, która prawie wyzywała Policjantów za to, że ją zatrzymali, rzucała długopisem itp, a do granic doprowadził ją Policjant, który odebrał kartkę z autografem, spojrzał i spokojnie prosi o czytelny podpis i jeszcze raz jej podaję. Kobieta gdyby mogła to chyba wydrapałaby mu oczy. :szeroki_usmiechVW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez UdeskyTo wy nie wiecie, że kobiety są zawsze pokrzywdzone i tylko one mają rację
Zamieszczone przez BigGłównym problemem kobiet za kółkiem jest to ze one po prostu nie myślą i nie potrafią przewidzieć rozwoju sytuacji !!Artur
Komentarz
-
-
r2r
Nie generalizuj, bo nie jedna panienka załatwiła by Cię bez mydła :diabelski_usmiech
Kiedyś napisałem w odpowiedzi na podobny zarzut :
Coke
Nie generalizuj, bo nie raz śmieję się jadąc ze swą córką omen omen filigranową w okularkach blondyną, jak załatwia niektórych prężących się obszczyjmurków, których miele i wypluwa przez wydech, jak się patrzy. Lata sobie skromnym B6 wariantem bez oznaczeń na klapie z 200 kucykami pod machą i nie jeden mógłby pobierać nauki z miejskiej i poza - jazdy u niej. Znając jej możliwości mogę śmiało twierdzić, że nie raz zapinała szafkę na drogach zarówno u nas jak i w unni bo niemal w każdy wekend dzwoni z najdziwniejszych miejsc
Nie które szaleństwa się dziedziczy, oczym nie omieszkała mi wspomnieć.
Ciekawe, czy druga jak urośnie też coś szalonego po ojcu znajdzie w sobie
Jedno co jest pewne, to to, iż są bardziej skłonne przestrzegać przepisów niż faceci.
Komentarz
-
-
Le-Ce, bardzo sie cieszę że Twoja córka nalezy to tych nielicznych kobiet które potrafia jeździć samochodem. Tylko, bądzmy szczerzy, takich pań jest bardzo, bardzo, bardzo mało !!! Może jedna na 100. Wiesz, zdarzaja się również faceci nianki i to świetne nianki tylko ile takich jest
Niestety, ale kobiety za kierownicą nie dają sobie rady. Piszesz o "zapinaniu szafy" , ale niestety szybka jazda to żadna filozofia !!! byle gówniaż potrafi wciskać pedał do opru na prostej. Zobacz co wyprawiają kobiety za kierownicą gdy wjadą na parking i muszą zaparkować auto, lub gdy przyjdzie im nie daj Boże wyjechać tyłem z wąskiej bramy - starch w oczach i "co ja mam robić" w"w którą stronę ja mam krecić kierownicą?".
Bądzmy szczerzy, jeśli widzę na drodze samochód który jedzie niepewnie, skajnym lewym pasem, i z max .prędkoscią 40 km/h, to w 99,99% prowadzi go kobieta.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Le-Ce, tu nawet nie chodzi o generalizowanie, ale o to że kobiety MYŚLĄ we wszystkich sprawach w trochę inni sposób niz faceci i to się objawia też w motoryzacji. Sam znam kilka dobrych kierowców-kobiet, ale nawet wśród nich są kobiety u których widac takie - nazwijmy to - babskie myślenie
Może się czepiam, ale kiedy pada ciągły i stały deszcz to właczam wycieraczki, reguluje na manetce cykl ścierania deszczu z szyby w zależności od tego jak intensywnie pada, a kobieta to tak: przez 5 minut będzie regulowac cykle, nie znajdzie żadnego odpowiadającgo bo raz powoli a innym razem za szybko, potem przełączy na cykl stałego wycierania, potem na chwilę wyłączy, potem włączy i tak w kółko, widzialem na własne oczy
Innym razem, jak zbierze potężny krawężnik, od którego aż wahacz i końcówki drżą, to na uwagę potrafi odpowiedzieć że to jej auto i będzie jeździła jak będzie chciała :shock: , też widziałem na własne oczy. Dla niej nie ma czegoś takiego jak zawieszenie...Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2ra kobieta to tak: przez 5 minut będzie regulowac cykleA jak deszcz skończy padać, to dopiero szuranie i piszczenie wycieraczek na totalnie suchej szybie da jej do zrozumienia, że nalezy wyłączyć wycieraczki.
Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rMoże się czepiam, ale kiedy pada ciągły i stały deszcz to właczam wycieraczki, reguluje na manetce cykl ścierania deszczu z szyby w zależności od tego jak intensywnie pada, a kobieta to tak: przez 5 minut będzie regulowac cykle, nie znajdzie żadnego odpowiadającgo bo raz powoli a innym razem za szybko, potem przełączy na cykl stałego wycierania, potem na chwilę wyłączy, potem włączy i tak w kółko, widzialem na własne oczy
bo jak stoisz na swiatlach to wycieraczki jada po suchym i trzeba zmniejszyc.
ruszasz trzeba zwiekszyc bo za wolno.
podjedziesz za kogos znow zwiekszasz bo z opon na szybe leci. wyprzedzisz pacjeta znow wycieraczki na sucho jada
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2rKurka wodna, z tematu o braku kultury za kółkiem, zrobiły się chłopskie pogaduchy o kobitach jak w "Testosteronie"
Ale wracając do meritum. Tak długo jak długo policja drogowa będzie zwracała uwage tylko na predkość, a wszystko inne olewała. Tak długo, jak po polskich drogach będzie można, praktycznie bezkarnie, jeździć po kielichu i bez prawka. Tak długo jak po polskich drogach będzie mozna jeździć przez parę lat nie natrafiając na żadną kontrolę drogową - chociażby profilaktyczną. Tak długo NIC SIĘ NIE ZMIENI !!
Powiedzcie mi jak ma być na drogach bezpieczniej jeżeli obok patrolu drogówki można DOSŁOWNIE, przejechać zmieniajac pas bez kierunku, z właczonymi przednimi przecimgielnymi w pogodny dzień, byleby tylko jechac z dozwoloną prędkoscią.
Jak ma być lepiej skoro policja nie reaguje na jazdę lewym pasem dopuszczając jednoczesnie do popełniania takich wykroczen ?! Jak ma być lepiej skoro policjanci w służbowych i cywilnych autach jeżdża jak chcą łamiąc wszystkie możliwe przepisy i późniwej głupio sie tłumacząc, że "akurat jechali na akcję".
Oczywiscie trzeba też zmienic sposób szkolenia i mentalnośc ludzi. Ale jak zmienic mentalnośc kogoś kto wie, że moze robić co chce, bo policja i tak ma to w d... i puki nie przekroczy predkości, to może czuć się bezkarnym ?? Jak zmienić mentalnośc kogoś, kto widzi, że policji wolno wszystko, a jemu już nie, że jak policjant przekroczy prędkosć to jest o.k. a jak on to jest piratem drogowym ??!! Przykład idzie z góry, niestetyCzarny Elegance
Komentarz
-
Komentarz